BejelentésFusion Excel Hungary Quantum Medál
Megváltoztatja az életedet!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Ilyen lesz a jövő embere?

  Energiaékszerekkel az egészségért 

 

http://www.novagyok.hu/magazin/ezoteria/cikk/ilyen_lesz_a_jovo_embere 

Egyre nagyobb keletje van mostanában az ún. energiaékszereknek, skaláris energiát nyújtó medállal pompázik Jennifer Lopez, de Nicole Kidman és Heidi Klum nyakán is ott himbálózik a különleges ékszer. Vajon megint csak egy újabb sztárallűrről van szó, vagy valami másról?

Egy energia, amelyet csak most fedezünk fel igazán

De nézzük csak, mi is ez a különleges energia, amely a kutatások és a beszámolók alapján fantasztikus hatást gyakorol az emberi szervezetre. A skaláris energia teljesen más, mint az összes többi energiaforma. Einstein azonosította ezt a szokatlan tulajdonságokkal bíró hullámot, majd 50 évvel később Nicola Tesla bizonyítékgokkal is alátámasztotta létezését, a hatásait kutató tudósok pedig napjainkban hozták napvilágra eredményeiket. A skaláris energia egyedülálló energiaforma, amelyet állóhullámok építenek fel, s a többi energiával ellentétben nem sugarakban vagy vonalasan terjed, hanem kitölti a teret, s forrásából kifelé haladva sem veszít intenzitásából (gondoljunk csak a hangra: minél távolabbról halljuk, annál gyengébben érzékeljük). A természetben véletlenszerűen fordul elő, ezenkívül képes áthatolni a szilárd testeken és korlátlanul tud regenerálódni!

Ellenőrizhető forrásból 

A skaláris energiát másképp lávakő-energiának is nevezik, ugyanis a számtalan hasznos anyagot tartalmazó vulkáni kőzetből készítik az ékszereket. Ehhez a legkorszerűbb nanotechnológiát hívják segítségül, amellyel a vulkanikus rögöket önmagukkal ütköztetve mikroszkopikus méretűre redukálják. Ezáltal a részecskék speciális felülete megháromszorozódik, s a nanotartományú részecskék hordozzák a skaláris energiát, méghozzá korlátlan ideig.  A skaláris ékszerek sorszámozottak és orvosi-tudományos hitelesítő tanúsítvánnyal garantálják, hogy viselőjük bizonyítottan működő energiaforrást birtokol.

Testi, lelki működés a legmagasabb szintre emelve

Testünket számos káros sugárzás éri, és táplálékaink, kozmetikumaink által is rengeteg veszélyes kemikália jut a szervezetünkbe. Immunrendszerünk képtelen megbirkózni segítség nélkül a civilizáció átkaival, így méreganyagokkal terhelt szerveink sem működnek megfelelően: mozgásszervi panaszok, fáradékonyság, emésztési zavarok, cukorbetegség, hízás, felfúvódás keserítik meg mindennapjainkat. A skaláris energia semlegesíti a méreganyagokat, megköti a szabadgyököket, sejtszinten tölt fel energiával, és megvédi testünket a romboló hatásoktól. Testünk összes sejtjét az ideális 70-90 millivoltra tölti fel (a rákos sejtek töltése pl. csupán 15-20 millivolt!), és 145%-osra emeli az immunrendszer aktivitását. Csökkenti a gyulladásokat, lassítja az öregedési folyamatokat, az egész test működése jelentősen megváltozik. Mentális hatása is rendkívüli, emeli az energiaszintet, a koncentrálóképességet, fokozza a kreativitást, elősegíti a testi egyensúlyt, az erőnlétet és kitartást – nem véletlen, hogy egyre több sportoló nyakában himbálózik skaláris medál.

A sztárok tudnak valamit

Nem egy újabb, üres sztárallűrrel állunk tehát szemben, amikor kedvenc celebjeinken egyre-másra látjuk felvillanni a skaláris ékszerek csillogó köveit. Nekik megvan a lehetőségük, hogy mindig a legfrissebb és legjobb információkhoz jussanak hozzá, amelyekkel szépségüket és egészségüket még teljesebbé tehetik. Lessük el hát tőlük a titkokat – a huszonegyedik században élni ugyanis azt is jelenti, hogy az emberiség felfedezéseivel lehetőségünk nyílik olyan kiemelkedő minőségű és hosszúságú életre, amelyről eddig még csak nem is álmodhattunk!

Személyes tapasztalat:

E cikk írója kipróbálásra megkapta és egy hétig viselte a skaláris medált, s igencsak vonakodva vált meg tőle, mivel a következő hatásokat tapasztalta:

-          azonnali bizsergető, kellemes érzés a medál által érintett bőrfelületen

-          szinte duplájára növekvő energiaszint

-          mások számára már-már terhes méreteket öltött ötletgazdagság és kreativitás

-          évek óta meglévő puffadási tünetek mérséklődése

-          arcbőr tisztulása

-          régen halogatott ügyek elintézési kedve és gyakorlata

-          tudatosabb, egészségközpontú életvitelre való hajlam fokozódása, vagy inkább megjelenése

-          családi vírusjárvány kellős közepén tökéletes egészség, holott eddig minden alkalommal elkerülhetetlen volt a fertőződés

-          koncentrálóképesség nagymértékű javulása

Mindehhez hozzátéve, hogy a medál akár azonnal is kifejtheti hatását, de kb. 1 hónap után mutatkoznak csak meg igazán a pozitív változások! Mi lett volna itt még 3 hét múlva?! No de ez is kiderül, mert a malacpersely már kényelmetlenül fészkelődik az egyre sandábban méregető tekintet alatt…

 http://www.novagyok.hu/magazin/ezoteria/cikk/ilyen_lesz_a_jovo_embere

RENDELJE MEG MAGÁNAK! TEGYE KOSARÁBA!
http://q-nw.com/100306


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!